Prodáváme produkty těchto značek:

Bio oblečení



Látkové pleny

 

Přírodní kosmetika

 

Ekodrogerie:

Novinky

arr3Pleny TOTS BOTS Easy Fit Frugi ve spolupráci se značkou Tots Bots vyrábí pleny All-In-One. Plena EasyFit V4 je výsledek...

Kontakty

Bionela
V Rybníčkách 716
342 01 Sušice
tel: 607 621 201
info@bionela.cz

» HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno: 18.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Cena, přehlednost, rychlost - vše super

 

 

Přidáno: 13.07.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Krásné oblečení, i když je trochu vyšší cena...

 

 

Přidáno: 13.03.2017

Diana

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ráda zde pravidelně nakupuji.

Pro:

Spolehlivost
Kvalitní zboží
Dobrá komunikace
Výhodné slevy

 

Přidáno: 11.02.2017

Elizabeth.

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučují

Pro:

Spolehlivost, cena, kvalitní výrobky zboží dorazilo dřív za co jsem byla ráda , byl to dárek.

Proti:

Nevím

 

Přidáno: 05.06.2016

Radka Hanusová

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi rychlé zpracování a odeslání objednávky. Za dva dny kurýr zvonil.

Pro:

Materiál zboží kvalitní nejen na pohled, ale především dotek!

Proti:

K jednomu vybranému kusu zboží mi bylo zodpovězeno: "již nemám na skladě. Zapomněla jsem odstranit z nabídky e-shop"-možná bych v tomto případě jako kompenzaci očekávala nějakou malou slevu na jiné, podobné, zboží nebo jinou pozornost, tak jak to funguje v jiných obchodech.

 

Přidáno: 09.03.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

celkově naprostá spokojenost, kvalitní sortiment, doporučuji

 

 

Přidáno: 04.10.2015

Nina

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kvůli kvalitnímu oblečení pro děti se budu ráda vracet.

Pro:

Krásné oblečení Frugi

Proti:

Lepší způsob vyhledávání zboží

 

Přidáno: 21.09.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

přitáhla mě hlavně cena a celý sortiment skladem,který jsem potřebovala :-)
dobrá komunikace a bleskové odeslání
doporučuji ostatním

Pro:

přitáhla mě hlavně cena a celý sortiment skladem,který jsem potřebovala :-)

Proti:

nic

 

Přidáno: 07.09.2015

Jaru

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží přišlo přesně to, které jsem si objednala a přišlo rychle a bez problémů. Za to, že zboží má trošku odlišnou kvalitu, nežli s kterou jsem počítala, za to už obchodník nemůže.Doporučuji hadrové plínky osahat někde v kamenném obchodě, aby jste se potom nedivili, co vám přijde jako já.

Pro:

Výhoda nákupu z domácího pohodlí pro líné lidi, nebo ty, co nemají poblíž žádný podobný obchod.

Proti:

Obchod je asi dobrý. Jen jsem byla zklamaná tím, co mi přišlo. Chtěla jsem nějaké kvalitní plínky, s tím, že když budou dobré, tak si jich objednám víc. Nicmoc, i když na stránkách chvála. Ta DISANA mě teda hodně zklamala, jen takové plátýnko, které nesaje ani po prvním doporučovaném přeprání.Ta sada zelených plenek je už savostí trošku lepší, ale ktěm starým dobrým plenám nedosahuje. Alespoň mají pěknou veselou barvičku. Kdybych si na ně šáhla v kamenném obchodě, nekoupila bych si je. Separační vložky, ty jsou supr. Ale co jsem si objednala, to mi přišlo rychle a spolehlivě. Za kvalitu obchod nemůže, to už je nevýhoda objednávek po internetu:-).

 

Přidáno: 28.01.2015

Monika Červinková

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

kvalitní zboží

Pro:

rychlá komunikace

 
Hodnocení zákazníků

V této sekci od Vás uvítáme:

  • hodnocení našich výrobků

  • dotazy na zboží

  • návrhy na další produkty

  • připomínky k webu atd.

Budeme rádi, když se námi podělíte a my se budeme snažit Vám co nejlépe vyhovět. Jen díky Vám můžeme své služby stále zdokonalovat.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

imgFrugi imgJitka img15.03.2013 07:59
imgPoděkování imgBarbara Vokáčová img11.12.2012 00:31
imgPodějování imgPavlína img10.08.2012 00:12
imgŠaty imgAlice img23.07.2012 10:27
imgpoděkování imgAndrea Nováková img18.07.2012 17:15
imgpoděkování imgAndrea Nováková img18.07.2012 17:14
imgbody imgPavla img11.05.2012 21:24
imgSupr nákup imgJitka img18.04.2012 21:03
imgpřebalovací podložka imgPetra Urbanová img24.03.2012 00:17
imgPunčocháče z biobavlny imgEva M. img28.01.2012 12:47
imgFRUGI imgStefania D. img27.01.2012 14:35
imgPunčocháčky Johany imgEva M. img16.01.2012 19:03
imgšaty a punčocháčky imgEva img10.01.2012 12:33
imgPoděkování imgAndrea N img09.01.2012 09:45
imgPoděkování imgBarbara Vokáčová img30.12.2011 20:26
imgFrugi balíček imgEva img16.12.2011 18:50
imgTrička Frugi imgIvana Hanáčková img16.12.2011 14:32
imgpoděkování imgAndrea img14.12.2011 19:12
imgtrička imgEva Turečková img18.10.2011 14:13
imgBalíček Frugi a eko drogerie imgKlára Maléřová img12.09.2011 12:30
imgLevandulový balíček imgLenka K. img30.08.2011 08:37
imglevandulová mikina Frugi imgEva Turečková img15.08.2011 11:10
imgPoděkování imgRomana Štěpaníková img09.08.2011 21:17
imgFrugi opět nezklamalo :o) imgVeronika Řezníčková img03.05.2011 15:35
imgPoděkování imgEva Tomrlová img02.05.2011 21:34
imgPODĚKOVÁNÍ - kvalitní a krásné oblečen imgVeronika Řezníčková img24.03.2011 15:22
imgPull-upky Frugi imgVeronika Dalekorejova img21.02.2011 19:16
imgPoděkování imgEva Tomrlová img15.02.2011 21:56
imgfrugi imgŠárka img04.02.2011 13:00